Telenovellák Világa Magazin

Si nos dejan: jövő héten premier!

2021. május 30. - ClaudiaTVM

A kolumbiai Senora Isabel történetének legújabb feldolgozása június 1-én startol el a mexikói közönség előtt parádés szereposztásban.

191479410_4069578229823167_7285519048711717300_n.jpg

Mayrin Villanueva és Marcus Ornellas

A novella kiinduló pontjában Alicia csodálatos élete tárul a nézők elő. Látszólag úgy tűnik, a nő boldog házasságban él: sikeres férj, nagy gyerekek, ám ez mind csak a felszín. A nő férje, Sergio nem veti meg a szebbik nemet, neje mellett fiatal szeretőt tart. Amikor Alicia számára kiderül férje csapodársága, elválik, elhatározza, változtat az életén. A nő úgy gondolja, szerelemre nincs szüksége, ám Ámor gondoskodik róla, hogy Alicia sérült szíve gyógyítóra találjon egy fiatal lovag személyében, amit a nő környezete nem fogad túl lelkesen.

A főszerepben Mayrín Villanueva, Alexis Ayala, Marcus Ornellas, Isabel Burr, Scarlet Gruber, és Gaby Spanic játékának lehet örülni. A közelgő premier miatt tovább lapozva a sorozathoz kidobott előzetes kerül terítékre, a magazinhoz tartozó facebook oldalra pedig képek kerülnek ki a sorozatról.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3416576456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása