Telenovellák Világa Magazin

A legendás brazil színész, Tarcísio Meira örök álomra hajtotta a fejét

2021. augusztus 20. - ClaudiaTVM

Brazília könnyeket hullajt, színészóriásuk, Tarcísio Meira 85 évesen elhunyt.

1628801199611588af5e589_1628801199_3x2_md.jpg

A színészt augusztus 6-án diagnosztizálták koronavírussal, az orvosok napokig küzdöttek életéért, sajnos hiába. A színész teste nem tudod harcolni a betegség ellen, augusztus 12-én örökre álomra hajtotta a fejét.

Tarcísio Meira a Brazil mozi és a televízió ikonikus alakja, munkásságát rengeteg szakmai díjjal tüntették ki, a magyar nézők olyan sikersorozatokban láthatták nagyszerű játékát, mint A pampák királya, Fej vagy írás, és az Életünk lapjai.

A színészt feleségével együtt szállították kórházba, a szintén szakmabeli Gloria Menezes-el, a művésznő szervezete jól reagál a kezelésekre.

Tarcísio-t családja mellett egész Brazília és a szappanopera szerető közönség gyászolja.

Emlékezzünk együtt a színészre az Életünk lapjai (Páginas da vida) sorozat egyik jelenetével, ami azért különleges, mert feleségével együtt szerepeltek ebben a szappanoperában, imádnivaló házaspárt alakítottak, ami nem is csoda, hisz 1962-óta elválaszthatatlanok voltak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4816665842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása