Telenovellák Világa Magazin

Claudia Álvarez új sorozata érkezik a TV2 műsorára: ezért érdemes lesz bekapcsolni a tévét!

2021. augusztus 20. - ClaudiaTVM

A latin sorozatok kedvelői évek óta morzsákon élnek, ami a latin-amerikai sorozatokat illeti, hisz premier alig, és az ismétlésekbe is bele lehet kötni, szinte csak török sorozatok folynak a csapból is. Na, de most ebből elég, mert a TV2 nyit Mexikó felé, a legnagyobb telenovellagyártó társaság, a Televisa egyik újdonságára vetette ki hálóját.

vencer_desamor_vbig.jpg

A sorozat főszereplői: David Zepeda, Claudia Alvarez és Juan Diego Covarrubia.

A csatorna nem bízta a véletlenre a választás, olyan sorozatot visznek a nézők otthonába, ami egész friss, 2020-ban lett bemutatva szülőföldjén, főszerepben a María (Simplemente María) sorozat csillagával, Claudia Alvarez-el.

Vencer el desamor - Viharos szívek címen lesz bemutatva, a premier szeptember 3-án 14:30-tól lesz. A sorozat Rosy Ocampo nevéhez köthető, a producernő az elmúlt években olyan különleges novellákat készített, amik mind kapcsolódnak valahogy egymáshoz. Itt van a Viharos szívek, ami a második a sorban, az első a Vencer el miedo volt, amiben Paulina Goto volt az egyik főszereplő. A viharos szívek első epizódjában Paulina Vencer el miedo karakterével nyit a történet, de mivel eszem ágába spoilerezni, ezért csendben maradok. A Rosy Ocampo kapocsról azért még annyit elárulok, hogy jelenleg Mexikóban a Vencer el Pasado Ocampo novella megy, amiben a Viharos szív egyes karakterei is feltűnnek, ebben a sorozatban az első részekben Claudia Alvarez karaktere és egy másik főszereplő, Valentina Buzzuro figurája maradt a nézők szeme előtt, sőt, a Vencer el miedo-ban megismert szereplők is visszatérnek, így a közönség megtudhatja, mi történt a régi kedvencekkel. Röviden fogalmazva ezek az Ocampo sorozatok egy univerzumban játszódnak, közös bennük, hogy nőkre fókuszál a történet, aktuális problémákat jelenít meg.

emkmiy3wmaug0fc.jpg

A sorozat főszereplői: Valentina Buzzurro, Claudia Alvarez, Daniela Romo és Julia Urbini.

A Viharos szívekben egy család élete áll a feje tetejére a családfő halála után, nehezítve a női tagok életét, négy különböző nő, akik kénytelenek együtt élni és megbirkózni a rájuk váró nehézségekkel. Claudia Alvarez mellett kiváló színészek kaptak lehetőséget, a férfi főszerepben David Zepeda remekel, valamint része még a színészgárdának Daniel Romo, Altair Jarabo, Juan Diego Covarrubias, Emmanuel Palomares, Julia Urbini, Valentina Buzzurro, Alfredo Gatica, és még sokan mások.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4916665854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása