Telenovellák Világa Magazin

Gaby Spanic új telenovellája hamarosan érkezik a TV2 műsorára

2022. január 06. - ClaudiaTVM

Bár romantikus sorozatokból nincs hiány, manapság mégis ritka kincsnek számít, ha latin telenovella érkezik valamelyik hazai csatorna kínálatára. Örüljünk hát együtt ennek a ritka kincsnek, mert a TV2 Gaby Spanic legújabb munkáját, a „Si nos dejan” Televisa által gyártott novellát vásárolta meg.

gabyspanic-sinosdejan-telenovelas.jpg

A telenovellák királynője: Gabriela Spanic.

A 2021-es produkció az 1993-as Senora Isabel adaptációja, amit 2007-ben a Telemundo parádés szereposztásban feldolgozott, tavaly pedig a Televisa is beállt a sorba, hogy saját szájízük szerint álmodják újra a megcsalt családanya történetét.

Telenovella-rajongó körökben számítottak a sorozat érkezésére Gabriela Spanic miatt, mivel a színésznő hazánkban táncikált, így sejteni lehetett, hogy érkezni fog új munkája. A gond csak az, hogy Gaby nem főszereplő ebben a produkcióban, még csak nem is másod hősnő, még a promó plakátokon sincs rajta, mivel a karaktere ugyan érdekes, de nem főszereplő, bár eredetileg a hősnő posztért küzdött, de azt Mayrín Villanueva kapta.
mv5byjgwmdy1mwmtmjm2zc00nzqwlwjjnzctownkntqymwrkymu3xkeyxkfqcgdeqxvymzqxnzu3na_v1.jpg

Avagy a férfiaknak mindent szabad?

A sorozat sztorijában Villanueva egy olyan asszonyt kelt életre, aki él-hal a családjáért. Hű feleség, gondos anya, nem kért a karrierből, neki csak a családja számít. A sikeres férj, akit eredetileg Eduardo Yanez keltett volna életre (milyen jó is lett volna!), végül Alexis Ayala alakításában aljaskodik, sikeres az élet minden területén, fogalmazzunk úgy, megnyerte a lottó ötöst. Egy nap, mikor rangos szakmai elismerésben részesül, a felsége meglepi az irodájában, ahol félreérthetetlen helyzetben találja fiatal szeretőjével. Alicia álomélete darabokra hullik, a csalfa férj megy, a gyerekek haragosak, valamelyik szerint az asszony tehet róla, hogy hűtlen volt a nagyra becsült papa. Röviden így indul a történet, amibe érkezik egy vonzó lovag, Marcus Ornellas személyében, az úriember nem másra vet szemet, mint az összetört szívű Alicia-ra. A nő környezete nem nézi jó szemmel az új udvarlót, mivel hogy fiatal. Hát igen, amit egy férfinak szabad, azt egy nőnek nem, főleg érvényesül ez az állítás a kőkeményen katolikus Mexikóban.  

1493155.jpeg

Boldog család: Carlos Said, Mayrin Villanueva, Isabell Burr, Alexis Ayala és Isidora Vives.

A sorozatban lesznek izgalmas mellékszálak is. Gaby Spanic például egy olyan figurát kelt életre, aki nem viseli jól az öregedést, rengeteget költ frissentartó kezelésekre, és fiatal fiúk oldalán keresi a boldogságot. A gond csak az, hogy legjobb barátnője, Alicia fiával is összeszűri a levet.

191479410_4069578229823167_7285519048711717300_n_1.jpg

Mayrin Villanueva és Marcus Ornellas.

A 83. epizódból álló sorozat remek szereposztásban készült, a már említett színészek mellett Scarlet Gruber, Ísabel Burr, Álex Perea, Lorena Graniewicz, Monica Sanchez Navarro, Isidora Vives, Carlos SaidHenry Zakka, Gabriela Carrillo is szerepet kapott, plusz vendég résztvevőként még Sonya Smith is feltűnik a produkcióban.

A sorozat Alicia új élete címen kerül képernyőre, premier január 21-én 14:35-kor.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6916805874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása