Telenovellák Világa Magazin

A nap képe: 25 év után újra együtt az Esmerlda sorozat álompárja: Graciela és Adriano párosa a közönség nagy kedvence volt

2022. február 07. - ClaudiaTVM

A rózsanovellák mestere, Salvador Mejía 1997-ben mutatta be sikersorozatát, a világtalány lány romantikus meséjét, Esmeraldát. A produkció világhírnevet hozott a főszereplőknek, Leticia Calderón-nak és Fernando Colunga-nak, és persze a többi színész hírnevére is szépen hatott.

d7ilzkkxyaezxqp.jpg

Nora Salinas és Alejandro Riuz.

Manapság ritka számba megy, amikor egy telenovella mellék szerelmespárja sorsáért jobban izgul a közönség, mint a főszereplőkért. Az Esmeralda történetében a beképzeld úri kisasszony, Graciela, és a munkás, büszke jellemű Adriano románca sokkal nagyobb lázban tartotta a nézőket, máig az övék a telenovellák egyik legtragikusabb befejezése, amit annak idején minden néző megkönnyezett.

Az ominózus jelenet érdemes újra meglesni - elő a zsebkendőkkel!

A két színész zseniális játéka örök emlék marad minden rajongónak.

d7il0h3xoampp53.jpg

Nora Salinas és Alejandro Ruiz még ma is a Televisa népes színész családját erősítik, mindketten aktívak, sokkoldalú karakterek bőrében bizonyították tehetségüket.

272835751_10160561455117223_8954078103342541432_n.jpg

A felejthetetlen színészek a napokban újra találkoztak, lőttek is egy közös képet, amire öröm ránézni, hihetetlen, hogy repül az idő, Ruiz 54 éves, Salinas pedig 45.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2317285526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása