Telenovellák Világa Magazin

Fernando Colunga munkába állt: a telenovellák királya két produkció élén is főszerepet kapott!

2022. március 18. - ClaudiaTVM

A mexikói sorozatok első számú színésze, a sármos és tehetséges Fernando Colunga 2020 elején igazolt az amerikai székhelyű Telemundo-hoz. A tervek szerint Colunga bemutatkozása a társaság színében a „Malverde: Els Santo Patrón” életrajzi dráma főszerepében lett volna, csak menet közben személyes okokra hivatkozva dobta a szerepet, helyét Pedro Fernandez vette át.

fernando-colunga-el-galan-de_31_86_880_548.jpg

Colunga szerződésében több készülő szuperprodukcióra írt alá, melyekben ő alakítja a főszerepet. A várt Telemundo-s bemutatkozásra már nem kell sokat várni, két produkció kilétéről is lehullt a lepel, az egyik felvételei már el is kezdődtek.

A fenomén jelenleg Buenos Airesben rögzíti új sorozatát, mely egy Argentin novella, a Historia de un clan adaptációja. A valós események alapján készült sorozat egy maffiacsalád életét viszi képernyőre. Az alkotás egész rövid, mindössze 10 részre van tervezve, így nevezhetjük miniszériának.

31327165_7dceb1e5e9690d1c2d04320fc4d893cc_wm_1.jpg

Idén Monte Cristo grófja szerepében is remekelni készül!

A színész idei naptárja zsúfolt, miután befejezi a forgatást Argentinában, készülhet is következő szerepére, mely az El Conde munkacímen fut. A történetet nevezhetjük Monte Cristo feldolgozásnak, mivel Colunga karaktere, Alejandro Galán összeesküvés áldozata lesz, megölnek egy politikus, minden bizonyíték arra utal, hogy Galán az elkövető, aki meg is kezdi börtönbüntetését, miközben bosszújára készül. A rácsok mögött gazdag párfogóra talál, így minden adott, hogy revansot vegyen ellenségein.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1917784094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása