Telenovellák Világa Magazin

Premier! Gabriel Soto új sorozata hamarosan érkezik a TV2 telenovella csatornájára!

2022. március 27. - ClaudiaTVM

Szuper hírrel szolgálhatok kedves novellarajongók, hamarosan, egészen pontosan április 5-én startol az Izaura TV-én Gabriel Soto tavaly bemutatott sorozata, a Te acuerdas de mí – magyar címén A sors keze.

jstrarxjhjgabgtiz2ysgchfjq.jpg

A sors keze április 5-én, 15:50- kor mutatkozik be a hazai közönség előtt.

A produkció Carmen Armendaríz keze alól érkezik, attól a producerasszonytól, aki az új Paula és Paulina feldolgozásáért felelt. A sorozat nem eredeti ötlet alapján készült, maradva a kényelmes megoldásnál Armendaríz ismét feldolgozással büszkélkedhetett, egy török sorozat sztoriját álmodta újra saját szájíze szerint.

Gabriel Soto főszereplésével készült történetben a színész egy olyan férfit alakít, aki évek óta boldogtalan házasságban él. Egy nap találkozik élete szerelmével, Vera-val, akit Fátima Molina alakít, elhatározza, hogy kiszáll mesterkélt, hazug életéből. Csakhogy a felesége nagy hatalmú apja megtudja, mit is tervez veje, ezért megfenyegeti. Hősünk lemond a szerelméről és tovább vergődik boldogtalan életében, míg egy nap az após bemutatja a családjának fiatal, szemrevaló menyasszonyát, Verát.

c0a2423d2a21b4daec0ea5d9def14c09.jpg

A sorozat főszereplői: Fátima Molina és Gabriel Soto.

A feszült, drámával és romantikával átitatott történetben az após szerepében a nagyszerű Guillermo García Cantú remekel, valamint olyan kiváló színészek játéka teszi feledhetetlenné a sorozatot mint: Juan Carlos Barreto, Marisol del Olmo, Rebeca Jones, Alejandro de la Madrid, Ana Bertha Espín és Federico Ayos.

2rg6bofohnao3biyshzig3e2sy.jpg

Szerették és utálták is a sorozatot

A sorozat pörgős, mai hangulatú, és csak 76. epizódból áll. Szülőföldjén vegyes érzelmekkel fogadták, mivel tényleg minőségi, jó a sztori, benne lehet maradni, mégis sokan nem igazán szimpatizáltak a produkcióval, köszönhetően Fátima Molina-nak. Szomorú, de a mai világban még mindig előfordulhat olyan, hogy ellenszenvet vált ki a nézőkből, ha a főszereplő bőre túl barna. Bizony, még a többségiben barnák lakta vidéken is felüti a fejét a rasszizmus. A legtöbb telenovellában nem a valós kép kerül a nézők elé, értem ezalatt, hogy fehér bőrű színészek élveznek nagyobb népszerűséget, a sötétebb színűeknek nehéz érvényesülni, holott Mexikóban sokkal több a barna bőrű ember, ennek ellenére többen sérelmezték, hogy egy közülük való kapta a főszerepet. A sorozat producere és Gabriel Soto is nehezen viselte azt a gyűlöletet, amit Molina kapott, többször kiálltak érte, hisz tényleg egyszerűen érthetetlen, hogy azért nem kedvelték, mert barna a bőre. 

Így promozák nálunk:

És így Mexikóban:

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8317791068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása