Telenovellák Világa Magazin

Marcus Ornellas főszerepnek örülhet: a karizmatikus színész Livia Brito oldalán kapott lehetőséget

2022. március 27. - ClaudiaTVM

Az Alcia új élete fiatal főszereplője kezd egyre népszerűbb lenni a Televisa falai mögött, egyik főszerepet a másik után kapja.

image_2.png

Az új Giselle González novella főszereplői: Marcus Ornellas és Livia Brito.

A brazil színész, Marcus Ornellas karrierje mesésen alakul, kisebb szerepek után ma már a legnagyobb telenovellagyártó társaság, a Televisa vezető csillagai közt válogathat a nívós főszerepek közül. Idén Giselle González új sorozatában kapott lehetőséget, partnerét Livia Brito alakítja.

Az elmúlt években sikert-sikerre halmozó producernő, Giselle González idén újra hallat magáról. Gonzalez utolsó munkája a 2020-ban bemutatott Imperio de mentiras volt, egy török sorozat mexikói adaptációja. Maradva a feldolgozásoknál Gonzalez egy régi Televisa klasszikust, az „Amarte es mi pecado” történetét porolja le. A producernő kihívással tekint új produkciójára, mivel az eddigi munkáitól eltérően ez egy hagyományosabb sztori. Az újdonság „Mujer de nadie” címen fut, és már a csapó is elcsattant, javában forog a sorozat.

image_1_1.png

Együtt a csapat. Középen Giselle González. 

A produkció élén Livia Brito és Marcus Ornellas kapták a lehetőséget, mellettük pedig olyan kiváló színészek tűnnek fel mint: Carmen Aub, Azela Robinson, Cynthia Klitbo, Ale Müller, Arap Bethke, hogy csak néhányukat említsem.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1317791060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása