Telenovellák Világa Magazin

Thalia 28 év után újra híres karaktere bőrébe bújt: a latin csillag semmit nem változott!

2022. augusztus 05. - ClaudiaTVM

A mexikói szappanoperák királynője, Thalia 1999-ben szerepelt utoljára telenovellában, azóta családjának és énekesnői karrierjének él. A dívát évről-évre megpróbálta valamelyik Televisa producer hazacsábítani, sajnos sikertelenül, néha azonban akadnak olyan pillanatok, amikor Thalia visszatekint pályája legfényesebb állomásaira. A minap is így tett, újra magára öltötte ikonikus ruháját, amit a Marimar forgatása alatt viselt.

image_22.jpg

Thalia egyik legsikeresebb sorozata a tengerparti naiva, Marimar volt, a novella 1993-ban került bemutatásra, óriási nemzetközi sikerrel futott, ennek a produkciónak köszönhetően lett a mexikói csillag világhírű sztár.

A 28 évvel ezelőtt bemutatott sorozatban, Thalia egy műveletlen, szeleburdi vadóc bőrében remekelt. A sorozatban a kis koszos gúnynévvel illették. Marimar a tengerparton egy kis viskóban élt nagyszüleivel és kiskutyájával, míg meg nem látta hercegét, Sergio Santibánezt (Eduardo Capetillo-t), aki csak bosszúból veszi feleségül a lányt. Thalia a sorozat elején koszosan, kócosan, rongyos ruhában látható, ez a híressé vált ruha pedig a mai napig megvan a színész, énekesnőnek, melyet újra magára húzott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thalia (@thalia) által megosztott bejegyzés

Bár Thalia-t eddig nem sikerült senkinek visszacsábítania a telenovellák világába, olykor nosztalgiázik egyet, a napokban is így tett és előkapta szekrényéből a híressé vált ruhát. A pillanatról videó és fotósorozat is készült, ami pedig döbbenetes, hogy az eltelt évek egyáltalán nem látszanak a mexikóiak büszkeségén.

image_3.png

image_2_1.png

image_1_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1817901591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása