Telenovellák Világa Magazin

La Desalmada: Marlene Favela és Marjorie de Sousa karakterei kiakasztották a nézőket!

2021. május 24. - ClaudiaTVM

Az előbbi cikkben sejtelmesen utaltam rá, hogy az új Jose Alberto Castro novella szereposztása fergetegesen jól sikerült, ám mégsem lehet szó nélkül hagyni, hogy a producer anyafigurái inkább hősnőnek lennének valóak.

Itt van rögtön a főszereplőt életre keltő 39 éves Jose Ron, a sorozatbéli édesanyját 43 a éves Marlene Favela játssza, jött is ki kettőjükről egy kép, amin inkább testvéreknek, vagy egy párnak gondolná az ember, de semmiképpen nem anya és fia párosnak.

188595495_4042769499170707_4881237979223350322_n.jpg

Jose Ron és Marlene Favela

Persze az ilyen badarságok megszokottak a telenovellák világában, mindenki szexi és tökéletes. Anno az Eduardo Yanez-es Vadszívben csináltak valami hasonlót, de ez a felállás mindenen túl megy. Bár Castro-tól meg kéne szokni, hisz a Szeretned kell! szereposztásában is három nagy gyerek anyjának tette Marlene Favela-t, az is iszonyú vicces felállás volt.

És itt még nem ér véget a történet, a gárdát erősíti még a 41 éves Marjorie de Sousa, és ahogy azt már megszokhattuk ismét a gonosz csapat tagjait erősíti, de most lesz egy felnőtt lánya, a 29 éves Kimberly Dos Ramos személyében. Tény, hogy nagyon hasonlítanak a színésznők, mindketten Venezuelaiak és nagyon hatásos negatívák, de anya és lánya páros helyett sokkal inkább nővéreknek tűnnek.

marjoriedesousa-kimberlydosramos-ladesalmada.jpg

Marjorie de Sousa és Kimberly dos Ramos

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1716570490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása