Telenovellák Világa Magazin

Michel Brown új sorozata magyar felirattal érkezik a Netflix-re

2022. március 29. - ClaudiaTVM

Az argentin színész feleségével együtt szerepel az izgalmas szériában, melyben a szervkereskedelem veszélyes világában merül el a főhős.

michel-brown-sorprende-con-su-nueva-imagen.jpg

Michel Brown emiatt a széria miatt nem tudott rögtön rábólintani A szenvedélyek lángjai 2. évadára, csak a felvételek befejezése után csatlakozott a Telemundo stábjához.

A telenovellagyártás újabb mérföldkőhöz érkezett, köszönhetően a streaming szolgáltatóknak, már az Amazon-on és a Netflix-en is érhetőek el saját gyártások, jóval modernebb hangulatú sorozatok, melyeket nagyon jól fogad a közönség. Az egyik ilyen nagy kedvenc, ami még a magyar toplistában is sokáig benne volt, a Who killed Sara, hamarosan pedig ismerős arcokkal érkezik a következő nagy dobás.

 277245900_5041141202666860_3110494575117392163_n.jpg

A Pálpito 1.évada április 20-án lesz elérhető a Netflix-en Michele Brown és Ana Lucia Dominguez főszereplésével. A történetben megismerhetjük Simón-t (Michele Brown) és Camila-t (Ana Lucia Domínguez), mindketten boldogan élik az életüket párjukkal. Egy nap Simón feleségét megölik, hogy szívét kivegyék és átültessék egy gazdag férfi feleségébe. Simón nyomozásba kezd, ki akarja deríteni, mi történt feleségével, bosszút akar állni, így talál rá Camila-ra, a nőre, aki a felesége szívét kapta.

Nézd meg a sorozat előzetesét:

Camila szerepét eredetileg Ana Brenda Contreras kapta volna, végül Dominguez örülhetett a lehetőségnek. Ana Lucia Dominguez és Michel Brown korábbról már ismerik egymás, A szenvedélyek lángjaiban együtt dolgoztak. A sorozatban Michel felesége is szerepet kapott, Margarita Munoz alakítja a sorozatbeli nejét. A szereposztás a novellanézők számára ismerős arcokat ígér. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr217792651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása