Telenovellák Világa Magazin

Vencer la ausencia: forog az új Rosy Ocampo novella!

2022. április 26. - ClaudiaTVM

A Televisa sikeres producerasszonya, Rosy Ocampo kezében csattant a csapó, gőzerővel forog új sorozata, a Vencer la ausencia.

1545863.jpeg

A Vencer la ausencia gárdája. 

Ocampo 2019-ben egyedi ötlettel jelentkezett, képernyőre küldte a Vencer el miedo sorozatot, melyhez a következő években még két alkotás készült. A produkciók szorosan kötődnek egymáshoz, mivel egy univerzumban játszódnak, a szereplők találkozhatnak.

vencer_la_asusencia_grabacion_1.jpg

A bemutatkozó darabból Paulina Goto és Emmanule Palomares figurája tűnt fel a második sorozatban, a Vencer el desamor-ban, melyet nálunk is bemutattak Viharos szívek címen. Aztán jött a harmadik produkció, a Vencer el pasado, melyben a Vencer el desamor-ban megismert Valentina Buzzurro karaktere kapott lehetőséget. Idén áprilisban pedig a negyedik Vencer sorozat munkálatai kezdődtek el, melyben a már említett produkciók ismert szereplői közül biztosan, hogy lesz vendégszereplő.

bp0g23ssvxe81.jpg

Ariadne Díaz

Középpontban a női erő!

A Vencer sorozatokban Rosy Ocampo leszámol a naiv hősnőkkel, helyettük erős, modern, magabiztos női karaktereket kap a néző. Az eddig bemutatott sorozatokban a családi bántalmazásból felálló nők, az internetes zaklatást elszenvedő fiatalok kapták a középpontot, és emellett még az összetartás erejére is felhívta a figyelmet Ocampo. Ha Televisa alkotásról van szó, jelenleg nálam Ocampo alkotása az, ami most menő. Én is türelmetlenül várom a következő adagot, melyben ismét négy hősnőt ismerhet meg a publikum. A főszerepekben Ariadne Díaz, Mayrín Villanueva, Alejandra Barros és María Perroni Garza lesz látható. A sztoriban négy nő sorsa kapcsolódik össze, akiket mély veszteség ér, egy balesetben elvesztik szerettüket. A nőket a tragédia összehozza, együtt kell szembenézniük az igazsággal, feldolgozniuk a veszteséget, és megpróbálniuk újjáépíteni életüket.
246524760_1516864898672695_7586588830359529931_n.jpg

Danilo Carrera

A sorozatban főszerepet kapott még Danilo Carrera és David Zepeda, mindkét színész szerepelt valamelyik előző Vencer sorozatban, ám ebben a produkcióban teljesen új karakterek bőrében lesznek láthatóak.

További szereplők még: Alexis Ayala, Nailea Norvind, Mariana Garza, Mariluz Bermúdez, Marcos Montero, Laura Carmine, hogy csak néhányukat említsem.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8817817373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása