Telenovellák Világa Magazin

Qué Le Pasa a Mi Familia? – Juan Osorio új romantikus komédiája februárban startol

2020. december 29. - ClaudiaTVM

Ahogy arról az oldalon korábban már értesülhettetek, a romkomok koronázatlan királya, Juan Osorio jövőre egy koreai sorozat adaptációjával jelentkezik. A sorozat munkálatai ezerrel zajlanak, a start várhatólag februárban lesz a Las Estrellas műsorán Mexikóban. A felvételek jól haladnak, pedig jó néhány nehézséggel kellett szembenéznie a stábnak, kezdve a főszereplők újratervezésével.

01-1603184888.jpg

Te doy la vida főszereplői: Eva cedeno és Mane de la Parra.

A szereposztás nem ment könnyen, különösen ha a főszereplői posztot nézzük, Osorio eredetileg Livia Brito-t szemelte ki a szerepre, majd Brito verekedős botránya után Ariadne Díaz részvétele lett megerősítve, aztán az jött, amire senki nem számított, Díaz kilépett a sorozatból.

A producernek gyorsan kellett cselekednie, hisz női és férfi főszereplő nélkül nem indulhatott el az idei forgatás, sokak meglepetésére Eva Cedeno lett a befutó női fronton, aki idén debütált első főszerepében a Te doy la vida-ban, amit hamarosan az itthoni novella közönség is megleshet. Na, de térjünk is vissza a főszereplőkre, férfi fronton sem mentek simán a dolgok, Jose Ron nagyon esélyesnek tűnt, végül Mane de la Parra örülhet a lehetőségnek, amit Osorio mestertől kapott, bár Parra szerintem nagyon gyenge színészi képességekkel rendelkezik, kevésnek érzem őt arra, hogy vezető szerepben megcsillogtassa a csekély színészi képességeit.

123925250_1321276728221737_3472452525302063915_o.jpg

Eva Cedeno, Emilio Osorio, Diana Bracho és Gonzalo Pena.

A történet lesz a húzóerő

A szereposztás nem a legcsábítóbb, lesznek nagy nevek a csapatban, de ebben az Osorio novellában azt hiszem csak a sztori erejébe lehet bízni. Ahogy az a producertől várható volt családi sztori elevenedik meg a nézők előtt jövőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8416363194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása