Telenovellák Világa Magazin

Derült égből apa: érdekességek a sorozatról, amit eddig nem biztos, hogy tudtál

2021. augusztus 18. - ClaudiaTVM

Egy jó ideje Gabriel Soto főszereplésével készült mexikói romantikus komédiának örülhetnek a hazai novellakedvelők, a Derült égből apa vicces, szerethető sorozat, ami tele van érdekes kulisszatitkokkal. A sorozat nemsokára finálézik, így a vége felé érdekességekkel készültem a novellával kapcsolatban. Például tudtátok, hogy eredetileg nem is Vanessa Guzmán kapta Victoria szerepét? Bizony, más színésznőre osztották, csakhogy a közönség annyira nem örült a producer választásának, hogy tüntettek ellene.

6n6nzpunkra2pbznc54tutgx7i.jpg

Tovább lapozza a sorozatról olvashattok érdekességeket.

  • Juan Osorio bábáskodása alatt készült romantikus komédia 87 epizódból áll.
  • A producer is feltűnik a sorozatban, amikor Nico (Gabriel Soto) születésnapot szervez az egyik unokahúgának, aki Osorio énekes és színész fiának, Emilio-nak a rajongója, így Osorio papa és tini fia együtt állt kamera elé.

y6nscxpefrbixkyvfdonjzz46q.jpg

  • Emilio Osorio a sorozat egyik betét dalát énekli, a „La playita-t”.
  • Férfi fronton csak és kizárólag Gabriel Soto neve merült fel a sorozat férfi főszerepe kapcsán.
  • A női főszerepet eredetileg Irina Baeva kapta, köszönhetően barátjának, Soto-nak. A prezentáción már be is mutatták Baeva-t mint hősnő, de a közönség hatására a producernek lépnie kellett. A mexikóiak utálattal néztek a fiatal színésznőre, aki miatt Gabriel Soto elhagyta a nejét és közös gyerekeiket. Így jött a képbe Vanessa Guzmán.

vanessa.jpg

  • Gabriel Soto két kislánya is feltűnik a sorozatban.

gabrielfiestahijas-t.jpg

  • Vanessa Guzmán szépségkirálynőből lett telenovella színésznő. A színészet mellett a testépítés a hobbija, ami ma már kicsit több is, hisz több rangos díjat nyert testével.
  • Ebben a sorozatban játszott együtt először Mayrín Villanueva és a fia, Sebastian Poza.

sebastian-poza-z.jpg

  • A sorozat mexikói premierje alatt aktívan cikkezett arról a sajtó, hogy mennyire rossz a viszony Vanessa Guzmán és Irina Baeva közt. Baeva állítólag folyton áskálódott és pletykált kolléganője háta mögött. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8816663876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása