Telenovellák Világa Magazin

A Televisa sikersorozata, a Könnyek királynője 9 év utána folytatást kap

2021. december 19. - ClaudiaTVM

Jose Alberto 2013-ban varázsolta el a közönséget a parádés szereposztásban készült Corona de Lágrimas-al (Könnyek királynője). A drámai sorozatban a mexikói sorozatok egyik meghatározó arca, Victoria Ruffo feledhetetlen alakítására emlékezhetünk.

1638761553_420496_1638761607_noticia_normal_recorte1.jpg

Egyesült a csapat: a producer, Jose Alberto Castro és színészei: Victoria Ruffo, José María Torre, Mane de la Parra, Alejandro Nones.

A történetben Ruffo karaktere egyedülálló édesanya, aki mindent megtesz három fiáért. A megható sorozat anno méltó lezárást kapott, lehetséges folytatásra senki nem gondolt. Ám most mégis megtörtént az elképzelhetetlen, Castro mester újra összehívta a csapatot, hogy 9 év után folytassa a könnyekben gazdag mesét.

image_1_5.jpg

Újra együtt a három fivér: Mane de la Parra, Alejnadro Nones, és José María Torre.

A családi dráma főszereplői újraegyesültek, új arcokkal kiegészülve december 6. óta zajlanak a felvételek. Az eddigi információk szerint nem mindenki vállalta a visszatérést, a zseniális Adriana Louvier egyéb elfoglaltságai miatt nem vesz részt a 2. etapban, karakterét egy másik színésznő veszi át. A szerepért Jessica Coch, Margarita Magana, és Geraldine Bazán is bejelentkezett, egyelőre azonban nem hozták nyilvánosságra ki alakítja Olgát, de nem minden új karaktert illetően ilyen titokzatosak. A csapathoz csatlakozott Lara Campos, a tehetséges kislány Alejandro Nones gyerekét alakítja. A színészek egy kedves kis fotót már meg is osztottak a közös munkáról.

image_16.jpg

Lara Campos és Alejandro Nones

A folytatás sztorijáról szintén nem bőbeszédű Castro, annyi biztos, a bemutató 2022-ben várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr116787910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása